Общи условия


Предоставяне на услуги
  • За корпоративни клиенти
Облужването на клиентите става след подписан предварително  договор, упоменаващ правата и задълженията на всяка от страните.
 
  • При липса на договор
Предоставените услуги се заплащат предварително по банков път, или в офис на фирмата.
Документите за пътуване са електронни и се изпращат  по електронен път до 1 работен ден след заплащането им. При желание от страна на клиента, документите могат да се получат и в офис на фирмата.

Важно при пътуване
  • Задграничен паспорт валиден минимум 6 месеца (за някои държави)
  • Медицинска застраховка  - по желание
  • За деца под 18 години, непридружени от двамата родители  се изисква нотариално заверено родителско  разрешение  от непътуващия родител, за да може детето да напусне страната.
  • При държави, изискващи виза - условията за издаването им могат да се получат от съответното посолство или консулство, при необходимост, ние  може да съдействаме за издаването им.
 
Лични данни
БТМ е регистриран администратор на лични данни с идент.номер : 418128.
Личните данни  - име, ЕГН, адрес, телефон и др. са необходими за издаването на всички документи свързани с пътуването Ви. Те се използват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
 
Банкови детайли
Банка  ДСК – сметка в лв.
IBAN: BG79STSA93000024596025
Банков код: STSABGSF
 

 

Новини

Наши партньори

Тази страница използва "бисквитки" с цел по-добро обслужване на своите посетители и с цел да отговори на техните предпочитания. Повече информация за бисквитките, които използва страницата, и как може да ги управлявате, може да намерите тук.
Приемам