За нас


БИЗНЕС ТРАВЪЛ МЕНИДЖМЪНТ е лицензиран туроператор и туристически агент с лиценз No PK-01-7456. Имаме сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015. Член на IATА.

Mисия
Нашата цел е да намерим най-точното и правилно решение на Вашите конкретни нужди!   

Наши клиенти


   Основен принцип в работата ни е вниманието към детайла и индивидуалния подход към всеки клиент, предлагайки най-доброто съотношение на цена, условия на резервация, качество. При неочаквани кризи и извънредни обстоятелства, може да разчитате на нас на адекватна реакция, като ви гарантираме бързо решение на Вашите проблеми.

Предлагани услуги
- Продажба на самолетни билети
- Хотелско настаняване
- Организиране на чартърни полети
- Круизи
- Транспортни услуги– трансфери, рент-а-кар
- Организиране на фирмени събития, бизнес срещи, тийм-билдинг програми, съпътстващи програми на събитията
- Регистрация, организация и комплексно обслужване при посещение на семинари, изложения, конференции и конгреси в страната и в чужбина
- Визови услуги
- Медицински застраховки
- Подаръчен ваучер
- 24/7 Service


И още......
- Индивидуални програми
Miles & More, Partner Plus, Sky Blue, Frequent Flyer и др. – формират се на база пролетяни мили, като събраните мили могат да се използват за издаване на безплатни самолетни билети, хотелски резервации и др.

- Възможност за предоставяне на подробен Service Level Agreement.

- Предоставяме разнообразна отчетност и справки, които фирмената политика налага – изготвяне на таблици за извършените продажби на регулярни периоди от време, подробна информация за клиентски доставки, номера и суми по фактури, кост центрове, номера на purchase order и др.

Гарантираме пълна прозрачност при формиране на цените и таксите за обслужване!

 

Новини

Наши партньори

Тази страница използва "бисквитки" с цел по-добро обслужване на своите посетители и с цел да отговори на техните предпочитания. Повече информация за бисквитките, които използва страницата, и как може да ги управлявате, може да намерите тук.
Приемам